Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter På omslaget: For deg med irritabel tarm
Såkalte FODMAPs (fermenterbare, oligo-, di- og monosakkarider og polyoler) er en gruppe karbohydrater som kan gi problemer for dem som er plaget av irritabel tarm. FODMAP-dietten går ut på å begrense eller unngå matvarer som inneholder disse spesifikke karbohydratene. Dette skal minske oppblåsthet, magerumling, magesmerter og luftutvikling i tarmen. Boka henvender seg til personer med irritabel tarm, samt pårørende og fagfolk som veileder pasienter med diagnosen.
Har bibliografi, innholdsfortegnelse, internettadresser
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001610 am 2200325 4500
*001145350
*008 a 00nob 2
*015 $a0388121$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-93359-00-5$bh.$cNkr 349.00
*041 $hdan
*08231$a641.563$zh$25
*08231$a613.26$25
*08231$a616.34$25
*090 $c641.563$dA
*100 0$aJunge Albrechtsen, Stine$jd.
*24510$aLow FODMAP-dietten$cStine Junge Albrechtsen ... [et al.] ; oversatt av Janne-Merete Torset Øien
*260 $aNesoddtangen$bIris$ccop. 2014
*300 $a257 s.$bkol. ill.
*500 $aPå omslaget: For deg med irritabel tarm
*505 $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse, internettadresser
*520 $aSåkalte FODMAPs (fermenterbare, oligo-, di- og monosakkarider og polyoler) er en gruppe karbohydrater som kan gi problemer for dem som er plaget av irritabel tarm. FODMAP-dietten går ut på å begrense eller unngå matvarer som inneholder disse spesifikke karbohydratene. Dette skal minske oppblåsthet, magerumling, magesmerter og luftutvikling i tarmen. Boka henvender seg til personer med irritabel tarm, samt pårørende og fagfolk som veileder pasienter med diagnosen.
*650 1$aLow FODMAP-dietten$0matlaging$1641.563$2BS$9nor
*650 2$aLow FODMAP-dietten$0kosthold$1613.26$2BS$9nob
*650 2$aTarmsykdommer$1616.34$2BS$9nob
*700 0$aJunge Albrechtsen, Stine$eforf.$jd.
*74000$aFor deg med irritabel tarm
*900 0$aAlbrechtsen, Stine Junge$zJunge Albrechtsen, Stine$9nor
*900 0$aAlbrechtsen, Stine Junge$zJunge Albrechtsen, Stine$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening