Bremanger folkebibliotek

Schakendas bakeskole : rekrutter fra bakeriet i Lom
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Schakendas bakeskole : rekrutter fra bakeriet i Lom
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.815 R
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2010
Noter
  • I denne bakeboka handler det om å lære de grunnleggende tingene om baking, mer enn å få bollene til å se ut som kunstverk. Oppskriftene er presentert på en morsom, lettfattelig og inspirerende måte, og ungene blir tatt på alvor og får lov til å bake og lage enkle matretter på en voksen måte, men på barns premisser. Boka forteller også hvorfor det er viktig å være nøye med målene, for baking er kjemi, og det er viktig å gjøre ting skikkelig. Gjør man det som står i oppskriften, så blir også resultatet vellykket. Det skal være lett å få suksess som fersk juniorbaker, og resultatet skal være både godt og fristende. Boka er gjennomillustrert med fargefotografier, med billedserier som viser trinn for trinn hvordan man tilbereder de forskjellige rettene. Bakebok for småskole-/mellomtrinnet. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-03-25265-5
  • 978-82-525-7580-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001524 am  2200229   4500
*00156634
*008                      j          00nob 2
*015  $a0258337 $bBIBBI
*019  $ab,bu,u $bl
*020  $a978-82-03-25265-5 $bib. $cNkr 299.00
*020  $a978-82-525-7580-4 $gBokklubben
*08231$a641.815 $zh $25
*090  $c641.815 $dR
*100 0$aRørdam, John$d1963-$jn.
*24510$aSchakendas bakeskole $brekrutter fra bakeriet i Lom $cJohn Rørdam, Kate Hagen, Pål Rødahl
*260  $aOslo $bAschehoug$c2010
*300  $a176 s. $bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aI denne bakeboka handler det om å lære de grunnleggende tingene om baking, mer enn å få bollene til å se ut som kunstverk. Oppskriftene er presentert på en morsom, lettfattelig og inspirerende måte, og ungene blir tatt på alvor og får lov til å bake og lage enkle matretter på en voksen måte, men på barns premisser. Boka forteller også hvorfor det er viktig å være nøye med målene, for baking er kjemi, og det er viktig å gjøre ting skikkelig. Gjør man det som står i oppskriften, så blir også resultatet vellykket. Det skal være lett å få suksess som fersk juniorbaker, og resultatet skal være både godt og fristende. Boka er gjennomillustrert med fargefotografier, med billedserier som viser trinn for trinn hvordan man tilbereder de forskjellige rettene. Bakebok for småskole-/mellomtrinnet.
*650 1$aBaking$1641.81/5$2BS $2BS $9nor
*700 0$aHagen, Kate$emedarb. $jn.
*700 0$aRødahl, Pål$d1953-$efotogr. $jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Bremanger folkebibliotek, Svelgen 641.815 R