BRØNNØY BIBLIOTEK

   
Velkommen til biblioteket
Huskelisten er tom
Velkommen til biblioteket

På dette nettstedet kan du søke blant et stort antall bøker og andre dokumenter. Finner du noe du liker, kan du også reservere eller bestille tittelen.

Hvis du logger deg inn på meg & mitt, får du oversikt over alle dine lån, og kan også fornye lånene.

Nyheter:

15.06.17 Sommerens åpningstider på biblioteket kan du se her.

Disse gjelder fra neste uke. Merk at biblioteket i Brønnøysund blir stengt i uke 31 (31.juli - 7.august).

31.05.17 Sommerles 2017 -Brønnøy bibliotek

Bli med på sommerens kuleste lesekampanje. Fra 1.juni til 31.august kan du som går i 1.-7.klasse, delta på Sommerles 2017. Her finner du sommerles.

Sommerles er en nettbasert lesekampanje. Det vil si at du lager en egen profil, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og kan følge med på hva vennene dine leser på nettsiden sommerles.no.I tillegg til poeng kan dere også gjøre dere fortjent til digitale troféer - og selvfølgelig har vi kule premier som kan hentes på biblioteket! Du vil også få tilgang til en superspennende fantasyfortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve.

Følg med på facebooksida vår for mer informasjon etterhvert og du kan komme innom biblioteket for å få hjelp til å registrere deg og dine bøker som du leser igjennom sommeren.

Pressreader:

Brønnøy bibliotek kan tilby gratis aviser og tidsskrifter fra mange forskjellige land ved å komme på biblioteket.

Du får fri tilgang på våre egne PCer og kan få fri tilgang på mobil/ipad/nettbrett til hjemmebruk ut 2017 i første omgang. På mobiler etc. da må du innom biblioteket i Brønnøysund og koble deg på vårt WiFi nett for å få denne tilgangen og laste ned appen til Pressreader. Du får da tilgang i 72 timer

www.pressreader.com

E-bøker:
Nå kan du låne e-bøker på Brønnøy bibliotek ved å laste ned en app som heter eBokBib til din mobil og/eller nettbrett. Eneste kravet er at du har nasjonalt eller lokalt lånekort og passord for innlogging. Lånekort og passord kan du få ved Brønnøy bibliotek visst du ikke har det fra før.

Det er 22 dagers lånetid, maks 3 utlån og du kan reservere og levere tilbake på egenhånd. Det er mulig å endre skriftstørrelse og lysstyrke på appen.

Velkommen som låner av e-bøker og da får du tilgan
g til alle e-bøkene som blir kjøpt inn av folkebibliotek i Nordland som er med i konsortiumet.

select