Dahlske videregående skole

Eltefri bakst: gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Eltefri bakst: gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.81 J
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2020
Noter
  • Eltefri baking er baketeknikken som gir gode resultater uten masse bakgrunnskunnskap, tid eller kjøkkenskapene fulle av spesialutstyr. Deigen røres lett sammen, den heves, så formes den og får litt etterheving, hvis det er tid, før den åker inn i stekeovnen. En enkel vei til sunn og god bakst. Ina-Janine Johnsen har samlet om lag 100 oppskrifter på eltefrie bakevarer, fra kanelboller til brød og pizza med sprø bunn. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-93428-45-9
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001125pam  22002171  4500
*00125622
*008191106                a          00nob 2
*015  $a0574729$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-93428-45-9$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.815$zh$223/nor
*090  $bq$c641.81$dJ
*096  $aq641.81 J
*100 0$aJohnsen, Ina-Janine$d1964-$jn.
*24510$aEltefri bakst$bgjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt$cIna-Janine Johnsen
*250  $a1. utgave
*260  $aStavanger$bFrisk$c2020
*300  $a272 sider$billustrasjoner i farger
*520  $aEltefri baking er baketeknikken som gir gode resultater uten masse bakgrunnskunnskap, tid eller kjøkkenskapene fulle av spesialutstyr. Deigen røres lett sammen, den heves, så formes den og får litt etterheving, hvis det er tid, før den åker inn i stekeovnen. En enkel vei til sunn og god bakst. Ina-Janine Johnsen har samlet om lag 100 oppskrifter på eltefrie bakevarer, fra kanelboller til brød og pizza med sprø bunn. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aBaking$1641.815$2BS$41110853$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$41166110$9nor
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt14.05.2024Dahlske videregående skoleq641.81 J