Forfatter
Tittel Kniv, sjel og gaffel : på sporet av det sultne mennesket
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Hvordan er mat med på å definere oss som mennesker? I denne boka byr forfatter Andrew Kroglund leseren på et måltid bestående av historiske og nåtidige litterære ingredienser. Han presenterer forskning og teorier fra flere fagfelt for å vise hvordan mat har endret menneskets historie, og vil fortsette å endre den. I dag faster noen for å oppnå åndelighet, andre nekter seg mat for å oppnå kontroll. Kostholdseksperter fungerer som guruer og matindustrien får stadig større makt. Hvordan vil mat se ut og påvirke oss i fremtiden? Omtalen er utarbeidet av BS.
Har bibliografi, noter
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001117 am 2200193 4500
*00133714
*008 a 00nob 2
*015 $a0502002 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8211-504-9 $bib. $cNkr 349.00
*08201$a641.3009 $zh $223/nor
*090 $c641.3 $dK
*100 0$aKroglund, Andrew P.$d1959-$jn.
*24510$aKniv, sjel og gaffel $bpå sporet av det sultne mennesket $cAndrew P. Kroglund
*260 $aOslo $bVega$c2016
*300 $a249 s.
*505 $aHar bibliografi, noter
*520 $aHvordan er mat med på å definere oss som mennesker? I denne boka byr forfatter Andrew Kroglund leseren på et måltid bestående av historiske og nåtidige litterære ingredienser. Han presenterer forskning og teorier fra flere fagfelt for å vise hvordan mat har endret menneskets historie, og vil fortsette å endre den. I dag faster noen for å oppnå åndelighet, andre nekter seg mat for å oppnå kontroll. Kostholdseksperter fungerer som guruer og matindustrien får stadig større makt. Hvordan vil mat se ut og påvirke oss i fremtiden? Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMat$xHistorie$1641.3009$2BS $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening