OPPDAL BIBLIOTEK - 72401520 - biblioteket@oppdal.kommune.no

   
Perfekt viltkjøtt : Kirstens beste tips
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Perfekt viltkjøtt : Kirstens beste tips
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.691 W
Eier
  • Oppdal
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Dette er en nødvendig bok for alle som elsker kjøtt av elg, rådyr, rein og hjort. Her får du en komplett beskrivelse av hele prosessen fram til maten ligger på tallerkenen. «Perfekt viltkjøtt» gir praktiske råd og er lett å finne fram i. Den forteller også om hygiene, prinsipper for kjøtthåndtering og gjeldende regelverk. Flere nye matoppskrifter er utviklet spesielt for denne boka - og de aller fleste er enkle å lage. Enten du har skutt et dyr selv eller har kjøpt kjøtt på butikken, får du her rådene som sikrer gode ord og fine stunder. Forfatterens lange erfaring som både jeger og prisbelønt villmarkskokk gir boka helt spesielle forutsetninger. Gled deg til å servere uforglemmelige viltmåltider! Om forfatter og fotograf: Kirsten Winge er fra Trondheim og bosatt i Trysil. Hun er biolog, anerkjent villmarkskokk og har utgitt en rekke bøker basert på råvarer fra naturens spiskammers, spesielt om vilt og bær. I 2015 ble hun tildelt Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris. For «Bærboka» fikk hun sølvmedalje i kategorien for frukt i den internasjonale Gourmand Cookbook Awards i 2014. Arne Nohr er født og oppvokst i Trysil og har tatt alle bildene i boka. Han er pensjonert yrkesoffiser, småbruker og jeger med 45 års erfaring fra storviltjakt. Er også matentusiast og prøvesmaker.
ISBN
  • 978-82-419-1097-5
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002083nam  22002535  4500
*00169353
*008171011s2016    no     ar         00nob 9
*015  $a150184237$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-419-1097-5$bib.
*025  $a9788241910975
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a641.691$zh$223/nor
*0821 $a641.6$zb$223/nor
*096  $a641.691 W
*10010$aWinge, Kirsten$d1960-$jNO$8f
*24510$aPerfekt viltkjøtt$bKirstens beste tips
*260  $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2016
*300  $a124 s.$bill.$c29 cm
*520  $aDette er en nødvendig bok for alle som elsker kjøtt av elg, rådyr, rein og hjort. Her får du en komplett beskrivelse av hele prosessen fram til maten ligger på tallerkenen.  «Perfekt viltkjøtt» gir praktiske råd og er lett å finne fram i. Den forteller også om hygiene, prinsipper for kjøtthåndtering og gjeldende regelverk. Flere nye matoppskrifter er utviklet spesielt for denne boka - og de aller fleste er enkle å lage.  Enten du har skutt et dyr selv eller har kjøpt kjøtt på butikken, får du her rådene som sikrer gode ord og fine stunder. Forfatterens lange erfaring som både jeger og prisbelønt villmarkskokk gir boka helt spesielle forutsetninger.  Gled deg til å servere uforglemmelige viltmåltider!  Om forfatter og fotograf: Kirsten Winge er fra Trondheim og bosatt i Trysil. Hun er biolog, anerkjent villmarkskokk og har utgitt en rekke bøker basert på råvarer fra naturens spiskammers, spesielt om vilt og bær. I 2015 ble hun tildelt Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris. For «Bærboka» fikk hun sølvmedalje i kategorien for frukt i den internasjonale Gourmand Cookbook Awards i 2014.  Arne Nohr er født og oppvokst i Trysil og har tatt alle bildene i boka. Han er pensjonert yrkesoffiser, småbruker og jeger med 45 års erfaring fra storviltjakt. Er også matentusiast og prøvesmaker.
*650 0$aViltretter$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aViltrettar$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aNohr, Arne$d1955-$eillustr.$jNO$8m
*850  $aOppdal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Dette er en nødvendig bok for alle som elsker kjøtt av elg, rådyr, rein og hjort. Her får du en komplett beskrivelse av hele prosessen fram til maten ligger på tallerkenen. «Perfekt viltkjøtt» gir praktiske råd og er lett å finne fram i. Den forteller også om hygiene, prinsipper for kjøtthåndtering og gjeldende regelverk. Flere nye matoppskrifter er utviklet spesielt for denne boka - og de aller fleste er enkle å lage. Enten du har skutt et dyr selv eller har kjøpt kjøtt på butikken, får du her rådene som sikrer gode ord og fine stunder. Forfatterens lange erfaring som både jeger og prisbelønt villmarkskokk gir boka helt spesielle forutsetninger. Gled deg til å servere uforglemmelige viltmåltider! Om forfatter og fotograf: Kirsten Winge er fra Trondheim og bosatt i Trysil. Hun er biolog, anerkjent villmarkskokk og har utgitt en rekke bøker basert på råvarer fra naturens spiskammers, spesielt om vilt og bær. I 2015 ble hun tildelt Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris. For «Bærboka» fikk hun sølvmedalje i kategorien for frukt i den internasjonale Gourmand Cookbook Awards i 2014. Arne Nohr er født og oppvokst i Trysil og har tatt alle bildene i boka. Han er pensjonert yrkesoffiser, småbruker og jeger med 45 års erfaring fra storviltjakt. Er også matentusiast og prøvesmaker.

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt09.11.2017Oppdal bibliotek641.691 W