OPPDAL BIBLIOTEK - 72401520 - biblioteket@oppdal.kommune.no

   
Soppkokeboka
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Soppkokeboka
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.658 S
Eier
  • Oppdal
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2011
Noter
  • Norsk natur er full av smaksrike og spennende sopper som kan gjøre et enkelt måltid til en fest. Enten du fyller soppkurven med milde kremler eller kraftige steinsopper eller ganske alminnelige traktkantareller - i denne boka vil du finne 80 oppskrifter på nye, spennende og helt trygge soppretter og hvordan du bør tilberede dem. Boka inneholder også tips om rensing og konservering av sopp, samt alt annet du trenger å vite etter at du har fått soppen i hus. Den sikre veien til et godt soppmåltid! Sammen med SOPP-Håndboka utgjør denne boka et komplett verk om sopp for alle soppelskere. Magnus Sjøberg er anerkjent kokk, har drevet fiskeforretning og er forfatter. Baard Næss er en av landets fremst mat- og naturfotografer med flere priser og TV-dokumentarer. I 2009 ga de sammen ut den prisbelønte kokeboka; Mat fra skogen.
ISBN
  • 978-82-529-3348-2
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001514nam  22002531  4500
*00169358
*008171011s2011    no     ar         00nob 9
*015  $a150123482$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-529-3348-2$bib.
*025  $a9788252933482
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a641.658$zh$223/nor
*090  $c641.658$dS
*100 0$aSjøberg, Magnus$8m
*24510$aSoppkokeboka
*260  $bTun$c2011
*300  $a218 s.$bill.$c23 cm
*520  $aNorsk natur er full av smaksrike og spennende sopper som kan gjøre et enkelt måltid til en fest. Enten du fyller soppkurven med milde kremler eller kraftige steinsopper eller ganske alminnelige traktkantareller - i denne boka vil du finne 80 oppskrifter på nye, spennende og helt trygge soppretter og hvordan du bør tilberede dem. Boka inneholder også tips om rensing og konservering av sopp, samt alt annet du trenger å vite etter at du har fått soppen i hus. Den sikre veien til et godt soppmåltid! Sammen med SOPP-Håndboka utgjør denne boka et komplett verk om sopp for alle soppelskere.  Magnus Sjøberg er anerkjent kokk, har drevet fiskeforretning og er forfatter. Baard Næss er en av landets fremst mat- og naturfotografer med flere priser og TV-dokumentarer. I 2009 ga de sammen ut den prisbelønte kokeboka; Mat fra skogen.
*650  $aSopp$2Bokbasen AS$9nob
*650  $aSopp$2Bokbasen AS$9nno
*655  $aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655  $aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aNæss, Baard$eillustr.$jNO$8m
*850  $aOppdal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Norsk natur er full av smaksrike og spennende sopper som kan gjøre et enkelt måltid til en fest. Enten du fyller soppkurven med milde kremler eller kraftige steinsopper eller ganske alminnelige traktkantareller - i denne boka vil du finne 80 oppskrifter på nye, spennende og helt trygge soppretter og hvordan du bør tilberede dem. Boka inneholder også tips om rensing og konservering av sopp, samt alt annet du trenger å vite etter at du har fått soppen i hus. Den sikre veien til et godt soppmåltid! Sammen med SOPP-Håndboka utgjør denne boka et komplett verk om sopp for alle soppelskere. Magnus Sjøberg er anerkjent kokk, har drevet fiskeforretning og er forfatter. Baard Næss er en av landets fremst mat- og naturfotografer med flere priser og TV-dokumentarer. I 2009 ga de sammen ut den prisbelønte kokeboka; Mat fra skogen.

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Oppdal bibliotek641.658 S