Hallingdalsbiblioteka

   
Syltetøy året rundt
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Syltetøy året rundt
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylle
  • q641.85 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2014
Noter
  • Man trenger ikke vente til høsten kommer for å lage deilig syltetøy. Tar man turen til den lokale fruktbutikken, kan man lage syltetøy året rundt. Man bestemmer selv smakskombinasjonene og vet at syltetøyet ikke inneholder tilsetningsstoffer. Her finnes oppskrifter med moreller og mango, granateple og aprikos, eple, rabarbra og mynte og jordbærsyltetøy med chili og pepper. Boken inneholder 62 basisoppskrifter som kan varieres i det uendelige med ulike typer bær, frukt og grønnsaker. Lag syltetøy i helgen og ha friskt syltetøy hele uken. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-02-42025-3
Tilgjengelege
  • 3/3
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001149nam  22002051  450
*001103960
*00520140213070500.0
*008       2014           a          00nob 2
*015  $a0377205$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-42025-3$bib.$cNkr 249.00
*08231$a641.85$zh$25
*090  $bq$c641.85$dS
*100 0$aSkår, Matilde$d1987-$jn.
*24510$aSyltetøy året rundt$cMatilde Skår
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2014
*300  $a192 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aMan trenger ikke vente til høsten kommer for å lage deilig syltetøy. Tar man turen til den lokale fruktbutikken, kan man lage syltetøy året rundt. Man bestemmer selv smakskombinasjonene og vet at syltetøyet ikke inneholder tilsetningsstoffer. Her finnes oppskrifter med moreller og mango, granateple og aprikos, eple, rabarbra og mynte og jordbærsyltetøy med chili og pepper. Boken inneholder 62 basisoppskrifter som kan varieres i det uendelige med ulike typer bær, frukt og grønnsaker. Lag syltetøy i helgen og ha friskt syltetøy hele uken.
*650 1$aSyltety$0matlaging$1641.85$2BS$9nno
*650 1$aSyltetøy$0matlaging$1641.85$2BS$9nob
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining

Syltetøy kan lages når som helst. Du trenger ikke å gå på bærtur eller ha bær i hagen. Ta turen til den lokale frukt og grønt-butikken, kjøp det du trenger og lag det du har lyst på. Denne boka vil gi deg en nyopplevelse av hva syltetøy kan være. Hva med syltetøy basert på moreller og mango? Eller grønt eple, rabarbra og mynte? Kombinasjonen granateple og aprikossmaker også fantastisk godt! En ekstra bonus er at du vet hva du spiser. Her brukes ingen tvilsomme tilsetningsstoffer. Boka har i alt 62 oppskrifter og ut fra de grunnleggende basisoppskriftene kan du lage nye varianter ved å kombinere ulike bærsorter, frukt og grønnsaker. Jordbærsyltetøy blir aldri det samme etter at du har prøvd varianten med chili og pepper. Og ønsker du å droppe sukker, finnes det alternativer. Egenprodusert syltetøy på glasser populære gaver - lag en ekstra porsjon når du først er i gang!

Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Gol bibliotekfaglitteratur vaksne 641.85 SKÅ
Ex2Tilgjengeleg Ål bibliotekvaksen 641.85 SKÅ
Ex3Tilgjengeleg Hemsedal folkebibliotekq641.85 S