Hallingdalsbiblioteka

   
Små gleder på glass
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Små gleder på glass
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylle
  • 641.4 T
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2013
Noter
  • I denne boken vil man finne oppskrifter på saft og sylting, chutneys, drikker, tørket sopp, snaps og lignende. Boken inneholder en innhøstingskalender, samt kapitler med blant annet overskrifter som Chutney, Marmelade og syltetøy og Oljer. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-02-40335-5
Tilgjengelege
  • 1/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001009 am  2200265   4500
*001114335
*008                      a          00nob 2
*015  $a0293705$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-40335-5$bib.$cNkr 299.00
*035  $a0293705
*035  $a231229
*041  $hswe
*08231$a641.4$zh$25
*08231$a641.87$25
*090  $c641.4$dT
*100 0$aTaylor, Tareq$d1969-$jsv.
*24010$aSylta, safta och lägg inn
*24510$aSmå gleder på glass$cTareq Taylor
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2013
*300  $a128 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aI denne boken vil man finne oppskrifter på saft og sylting, chutneys, drikker, tørket sopp, snaps og lignende. Boken inneholder en innhøstingskalender, samt kapitler med blant annet overskrifter som Chutney, Marmelade og syltetøy og  Oljer.
*574  $aOriginaltittel: Sylta, safta och lägg inn
*650 1$aSylting$0hjemmekonservering$1641.4$2BS$9nob
*650 2$aSaft$0hjemmelaging$1641.87$2BS$9nob
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining

Her lærer du kunsten å konservere råvarer! Sank inn sommeren, legg godsakene på glass og nyt når høsten kommer. Kjenn på følelsen av å spise noe du har laget med omtanke, eller del gleden med venner. Ved hjelp av en fin etikett blir dette vakre og populære gaver utover vinteren. Rene råvarer, tradisjonsrike teknikker og spennende ingredienser kommer sammen i denne inspirerende og praktiske boken. Det benyttes nordiske råvarer man finner i matbutikken (eller selvdyrket eller selvplukket i naturen). Du får råd om utstyr og fremgangsmåter for hver teknikk, og tips som hjelper deg til å lykkes. Her er ikke bare standardoppskrifter, men spennende varianter som kimchi, syltet hvitløk, oljer, chutney, tørket sopp, snaps og pulveriserte bær. Både matentusiaster og hobbykokker vil finne inspirasjon i denne flotte boken.

Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Ål bibliotekvaksen 641.4 TAY