Hallingdalsbiblioteka

   
Mormors frukt & bær
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Mormors frukt & bær
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylle
  • q 641.6 F
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Kari Finngaard har gått i sin mormors fotspor og samlet oppskrifter på kaker, desserter, syltetøy, kompotter og grøt med frukt og bær i hovedrollen. Mange av oppskriftene inneholder epler, som var mormorens favorittfrukt, ellers er det plommer, pærer, blåbær og bringebær som er brukt. Det legges vekt på norske mattradisjoner, kortreist og økologisk mat. Rikt illustrert med fotografier. Kari Finngaard har gitt ut en rekke kokebøker tidligere, blant annet «Mormors kaker» (2014). Omtalen er utarbeidet av BS. Har register
ISBN
  • 978-82-02-50849-4
Tilgjengelege
  • 2/2
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001277 am  2200253   4500
*001132341
*008                      a          00nob 2
*015  $a0497040 $bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-50849-4 $bib. $cNkr 349.00
*08201$a641.64 $zh $223/nor
*08201$a641.647 $zb $223/nor
*090  $bq $c641.6 $dF
*100 0$aFinngaard, Kari $d1948- $jn. $wFinngård, Kari
*24510$aMormors frukt & bær $cKari Finngaard ; foto: Kari Finngaard
*260  $a[Oslo] $bCappelen Damm $c2016
*300  $a160 s. $bkoll. ill.
*505  $aHar register
*520  $aKari Finngaard har gått i sin mormors fotspor og samlet oppskrifter på kaker, desserter, syltetøy, kompotter og grøt med frukt og bær i hovedrollen. Mange av oppskriftene inneholder epler, som var mormorens favorittfrukt, ellers er det plommer, pærer, blåbær og bringebær som er brukt. Det legges vekt på norske mattradisjoner, kortreist og økologisk mat. Rikt illustrert med fotografier. Kari Finngaard har gitt ut en rekke kokebøker tidligere, blant annet «Mormors kaker» (2014). Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aFrukt $0matlaging $1641.64 $2BS $9nor
*650 2$aBær $0matlaging $1641.647 $2BS $9nor
*655 2$aKokebok $2BS $9nor
*74000$aMormors frukt og bær
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok $9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining

- Epler var hennes favoritt Over 50 oppskrifter på kaker og desserter med frukt og bær, alt presentert med vakre foto. Det er nesten så du kjenner duften og smaken av solmoden frukt. Foruten alle oppskriftene på kaker, desserter, syltetøy, kompotter, fruktgrøter, mos etc. er det også en del fakta, historikk og tips blandet med forfatterens stemningsfulle bilder fra skog og kjøkken. Enten du har har din egen frukthage og ditt eget blåbærsted du kan høste fra, eller du kjøper disse herlighetene ferdigplukket i kurver og kasser i matbutikken eller på Bondens marked, vil du ha glede av denne boken. Den følger opp trenden med fokus på kortreist og økologisk mat og legger vekt på våre norske mattradisjoner. Lær deg å nyte og utnytte de fantastiske råvarene vi har i norske bær og norsk frukt. I Mormors frukt og bær går Kari Finngård enda en gang i mormors fotspor og presenterer en lang rekke oppskrifter på desserter og kaker med frukt og bær i hovedrollen. Mest vekt er det på oppskrifter med epler, som var mormors favorittfrukt. Resten er viet til oppskrifter med plommer og pærer, blåbær og bringebær. Kari Finngaard er en anerkjent og erfaren forfatter, dette er hennes sjette bok på Cappelen Damm. Det er en oppfølger til Mormors kaker, som utkom i 2014.

Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Hemsedal folkebibliotek641.6 F
Ex2Tilgjengeleg Hol folkebibliotek (Geilo)641.6 FIN