Hallingdalsbiblioteka

   
Kom i gang med fermentering : godt, sunt og enkelt
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Kom i gang med fermentering : godt, sunt og enkelt
Medansvarleg
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylle
  • 641.4 P
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Fermentering, eller gjæring, er en tradisjonsrik metode for konservering av mat. Denne boka inneholder 35 oppskrifter på fermenterte frukt og grønnsaker: drikker, surkål, sauser og annet tilbehør, samt den koreanske kimchi, som har blitt et populært innslag på norske restaurantbord. Her lærer du også å lage den forfriskende tedrikken kombucha. Omtalen er utarbeidet av BS. Har bibliografi, register
ISBN
  • 978-82-7201-628-8
Tilgjengelege
  • 1/2
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001409 am  2200301   4500
*001132697
*008                      a          00nob 2
*015  $a0498454 $bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-7201-628-8 $bib. $cNkr 349.00
*041  $hdan
*08201$a641.4 $zh $223/nor
*090  $c641.4 $dP
*100 0$aPeterson, Shane $jam.
*24010$aFermentering
*24510$aKom i gang med fermentering $bgodt, sunt og enkelt $cShane Peterson, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann ; oversatt av Irene Inman Tjørve
*260  $aOslo $bJ.M. Stenersen $ccop. 2016
*300  $a159 s. $bkol. ill.
*505  $aHar bibliografi, register
*520  $aFermentering, eller gjæring, er en tradisjonsrik metode for konservering av mat. Denne boka inneholder 35 oppskrifter på fermenterte frukt og grønnsaker: drikker, surkål, sauser og annet tilbehør, samt den koreanske kimchi, som har blitt et populært innslag på norske restaurantbord. Her lærer du også å lage den forfriskende tedrikken kombucha. Omtalen er utarbeidet av BS.
*574  $aOriginaltittel: Fermentering
*650 1$aFermentering $0hjemmekonservering $1641.4 $2BS $9nor
*655 2$aKokebok $2BS $9nor
*700 0$aEjlersen, Søren $d1967- $emedforf. $jd.
*700 0$aIngemann, Ditte $emedforf. $jd.
*700 0$aTjørve, Irene Inman $d1959- $eovers. $jn.
*900 0$aInman Tjørve, Irene $zTjørve, Irene Inman $9nor
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok $9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining

Fermenterte grønnsaker og frukter er velsmakende vidundere som gir helt nye smaksdimensjoner til maten din. De er også helsebringende når de gir næring til de nyttige bakteriene i tarmen, som vi alle er helt avhengige av. Fermentering er en eldgammel metode for konservering av mat. I denne boka får du oppskrifter og fremgangsmåter for ulike drikker, surkål, sauser og tilbehør - og ikke minst den koreanske favoritten kimchi, som er nyoppdaget på norske restauranter. Her får du alt du trenger for å gå i gang!

Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Hemsedal folkebibliotek641.4 P
Ex2Utlånt02.12.2017Nes folkebibliotek641.4 P