Hallingdalsbiblioteka

   
Frukt og bær : en kokebok
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Frukt og bær : en kokebok
Medansvarleg
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylle
  • q 641.6 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Denne kokeboka lærer deg å sylte, safte og hermetisere. De ulike teknikkene forklares enkelt, men grundig. I tillegg deler Sverre Sætre mer enn 500 oppskrifter på saft, syltetøy, is, drinker, kaker, terter, kremer og desserter laget av norsk frukt og bær. Boka følger årstidene fra rabarbraen begynner å vokse i mai til rognebærene modnes om høsten. Den dekker et bredt spekter av norske frukt og bær - fra favoritter som epler og jordbær til mindre brukte råvarer som hylleblomst, nepe og krekling. Sætre gir også tips om dyrking og vekstvilkår for dem som vil dyrke selv. Omtalen er utarbeidet av BS. Har register
ISBN
  • 978-82-328-0079-7
Tilgjengelege
  • 2/3
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001365 am  2200253   4500
*001132950
*008                      a          00nob 2
*015  $a0497767 $bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-328-0079-7 $bib. $cNkr 449.00
*08201$a641.64 $zh $223/nor
*08201$a641.647 $zb $223/nor
*090  $bq $c641.6 $dS
*100 0$aSætre, Sverre $d1972- $jn.
*24510$aFrukt og bær $ben kokebok $cSverre Sætre ; foto: Lars Petter Pettersen
*260  $aOslo $bPress $c2016
*300  $a343 s. $bkol. ill.
*505  $aHar register
*520  $aDenne kokeboka lærer deg å sylte, safte og hermetisere. De ulike teknikkene forklares enkelt, men grundig. I tillegg deler Sverre Sætre mer enn 500 oppskrifter på saft, syltetøy, is, drinker, kaker, terter, kremer og desserter laget av norsk frukt og bær. Boka følger årstidene fra rabarbraen begynner å vokse i mai til rognebærene modnes om høsten. Den dekker et bredt spekter av norske frukt og bær - fra favoritter som epler og jordbær til mindre brukte råvarer som hylleblomst, nepe og krekling. Sætre gir også tips om dyrking og vekstvilkår for dem som vil dyrke selv. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aFrukt $0matlaging $1641.64 $2BS $9nor
*650 2$aBær $0matlaging $1641.647 $2BS $9nor
*655 2$aKokebok $2BS $9nor
*700 0$aPettersen, Lars Petter $efotogr. $jn.
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok $9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining

Sverre Sætres Frukt og bær er et inspirerende, nyttig og tidsriktig storverk av en kokebok om noen av de mest fristende råvarene som finnes: norsk frukt og bær. I Norge har vi råvarer som kokker verden over misunner oss. Vekstforhold og klima gir perfekt friske, syrlige og sødmefulle jordbær og bringebær, epler og plommer, blåbær og multer. Men vi er ikke like flinke til å utnytte disse råvarene som vi en gang var. I Frukt og bær finner du alle oppskriftene du trenger for å sylte, safte eller hermetisere. Teknikkene forklares enkelt og lettfattelig. I tillegg får du et rikt utvalg av mesterkokken Sverre Sætres egne favorittoppskrifter på alle slags deilige kaker, terter, kremer og desserter av norsk frukt og bær. Resultatet er en av de mest uimotståelige kokebøkene som er utgitt de siste årene - og en uomgjengelig grunnbok for alle som er interessert i god mat. Frukt og bær leder leseren gjennom det årstidene har å by på, fra rabarbraen begynner å vokse fram i mai til rognebærene kan høstes inn på høsten. Boken dekker hele spekteret av norsk frukt og bær, fra favoritter som epler og jordbær til skjulte perler som krekling, hylleblomst og nype. For dem som er interessert i å dyrke eller sanke inn råvarene selv, gir boken også nyttige tips om sesong, vekstvilkår og dyrking.

Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Utlån10.10.2017Ål bibliotekvaksen 641.6 SÆT
Ex2Tilgjengeleg Hemsedal folkebibliotek641.6 S
Ex3Tilgjengeleg Nes folkebibliotek641.6 S