Hallingdalsbiblioteka

   
Perfekt viltkjøtt : Kirstens beste tips
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Perfekt viltkjøtt : Kirstens beste tips
Medansvarleg
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylle
  • 641.6 W
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Denne boka gir en komplett beskrivelse fra dyret er skutt til maten ligger på tallerkenen. Forfatteren gir praktiske råd om slakting, partering, frysing, lagring, foredling, hygiene og gjeldende regelverk. Boka har også en rekke oppskrifter på retter med viltkjøtt. Rikt illustrert med fotografier av Arne Nohr. Kirsten Winge er biolog og har tidligere utgitt flere kokebøker, mange av dem med vilt eller bær som tema. Omtalen er utarbeidet av BS. Har bibliografi, register
ISBN
  • 978-82-419-1097-5
Tilgjengelege
  • 0/1
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1
*001135630
*008                      a          00nob 2
*015  $a0498730$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-419-1097-5$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.691$zh$223/nor
*090  $c641.6$dW
*100 0$aWinge, Kirsten$d1960-$jn.
*24510$aPerfekt viltkjøtt$bKirstens beste tips$cKirsten Winge og Arne Nohr (foto)
*260  $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2016
*300  $a124 s.$bill.
*505  $aHar bibliografi, register
*520  $aDenne boka gir en komplett beskrivelse fra dyret er skutt til maten ligger på tallerkenen. Forfatteren gir praktiske råd om slakting, partering, frysing, lagring, foredling, hygiene og gjeldende regelverk. Boka har også en rekke oppskrifter på retter med viltkjøtt. Rikt illustrert med fotografier av Arne Nohr. Kirsten Winge er biolog og har tidligere utgitt flere kokebøker, mange av dem med vilt eller bær som tema. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aVilt$0matlaging$1641.691$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aNohr, Arne$efotogr.$jn.
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining

Dette er en nødvendig bok for alle som elsker kjøtt av elg, rådyr, rein og hjort. Her får du en komplett beskrivelse av hele prosessen fram til maten ligger på tallerkenen. «Perfekt viltkjøtt» gir praktiske råd og er lett å finne fram i. Den forteller også om hygiene, prinsipper for kjøtthåndtering og gjeldende regelverk. Flere nye matoppskrifter er utviklet spesielt for denne boka - og de aller fleste er enkle å lage. Enten du har skutt et dyr selv eller har kjøpt kjøtt på butikken, får du her rådene som sikrer gode ord og fine stunder. Forfatterens lange erfaring som både jeger og prisbelønt villmarkskokk gir boka helt spesielle forutsetninger. Gled deg til å servere uforglemmelige viltmåltider! Om forfatter og fotograf: Kirsten Winge er fra Trondheim og bosatt i Trysil. Hun er biolog, anerkjent villmarkskokk og har utgitt en rekke bøker basert på råvarer fra naturens spiskammers, spesielt om vilt og bær. I 2015 ble hun tildelt Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris. For «Bærboka» fikk hun sølvmedalje i kategorien for frukt i den internasjonale Gourmand Cookbook Awards i 2014. Arne Nohr er født og oppvokst i Trysil og har tatt alle bildene i boka. Han er pensjonert yrkesoffiser, småbruker og jeger med 45 års erfaring fra storviltjakt. Er også matentusiast og prøvesmaker.

Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Utlån10.10.2017Nes folkebibliotek641.6 W