Hallingdalsbiblioteka

   
Vel bevart mat : slik konserverer du frukt, bær, urter og grønnsaker : sylting, safting, tørking, sursylting, hermetisering og fermentering
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Vel bevart mat : slik konserverer du frukt, bær, urter og grønnsaker : sylting, safting, tørking, sursylting, hermetisering og fermentering
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylle
  • q 641.4 W
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2017
Noter
  • Denne boka inneholder mer enn 70 oppskrifter på saft, syltetøy, chutney, pesto, fermenterte grønnsaker og mye mer. Her får du også grundige beskrivelser av prinsippene bak og fremgangsmåtene for sylting, safting, hermetisering, tørking og fermentering. Råvarene finnes i naturen, i egen hage - eller i butikkhylla. Ellen-Beate Wollen har tidligere gitt ut en rekke bøker om matlaging. Omtalen er utarbeidet av BS. Har bibliografi, register
ISBN
  • 978-82-7201-626-4
Tilgjengelege
  • 2/2
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00001158 am  2200217   4500
*001142185
*008                      a          00nob 2
*015  $a0513422 $bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-7201-626-4 $bib. $cNkr 399.00
*08201$a641.4 $zh $223/nor
*090  $bq $c641.4 $dW
*100 0$aWollen, Ellen-Beate $d1965- $jn.
*24510$aVel bevart mat $bslik konserverer du frukt, bær, urter og grønnsaker : sylting, safting, tørking, sursylting, hermetisering og fermentering $cEllen Beate Wollen
*260  $aOslo $bStenersen $c2017
*300  $a175 s. $bkol. ill.
*505  $aHar bibliografi, register
*520  $aDenne boka inneholder mer enn 70 oppskrifter på saft, syltetøy, chutney, pesto, fermenterte grønnsaker og mye mer. Her får du også grundige beskrivelser av prinsippene bak og fremgangsmåtene for sylting, safting, hermetisering, tørking og fermentering. Råvarene finnes i naturen, i egen hage - eller i butikkhylla. Ellen-Beate Wollen har tidligere gitt ut en rekke bøker om matlaging. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMat $0hjemmekonservering $1641.4 $2BS $9nor
*650  $aFermentering$0hjemmekonservering$1641.4
*655 2$aKokebok $2BS $9nor
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok $9nor
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining

Tenk deg at de deilige smakene fra sommeren og høstens bær, frukt, grønnsaker og sopp kan vare gjennom hele vinteren! I denne boka kan du lære hvordan du best kan bevare de gode råvarene, og du får en rekke oppskrifter - både tradisjonelle og helt nye. Gi en hjemmelaget julegave i år, eller nyt smaken av noe du selv har produsert! Råvarene finner du i naturen, i din egen hage - eller i hylla på butikken. Det viktigste er å høste eller handle i sesong, når råvarene er på sitt aller beste.

Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex1Tilgjengeleg Gol bibliotekfaglitteratur vaksne 641.4 WOL
Ex2Tilgjengeleg Hemsedal folkebibliotek641.4 W