Hallingdalsbiblioteka

   
Villmarksmat fra skog og sjø : (kjøtt, fisk, fugl, sopp, urter & røtter, bær)
Hugselista er tom
Vis
Forfattar
Tittel
  • Villmarksmat fra skog og sjø : (kjøtt, fisk, fugl, sopp, urter & røtter, bær)
Medansvarleg
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylle
  • q641.59485 B
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2012
Noter
  • Boken inneholder oppskrifter med fisk, fugl, kjøtt, planter, sopp og bær. Blant oppskriftene som presenteres finner vi chiligryte med hare, abbor i chili- og limebuljong, tindved- og gulrotsuppe, fylte berlinerboller trillet i nypesukker og kreklingkringler. Forfatterne viser hvordan jakten, oppbevaringen og tilberedingen foregår etter tradisjonelle matlagingsmetoder, men med en del nye smaker. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-03-39069-2
Tilgjengelege
  • 2/3
Lånarar på venteliste
  • 0 (0)
*00000566nam  22001811
*00194795
*008120822 2012           a          00nob 2
*015  $a0285022$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-03-39069-2$bib.$cNkr 349.00
*035  $a000340513
*041  $hswe
*08231$a641.59485$zh$25
*090  $bq$c641.59485$dB
*100 0$aBrydling, Carina$d1973-$jsv.
*24010$aLaga vilt från skog & sjö
*24510$aVillmarksmat fra skog og sjø$b(kjøtt, fisk, fugl, sopp, urter & røtter, bær)$cCarina og Ulrika Brydling ; foto Helén Pe ; oversettelse: Ann Høydalsnes
*260  $a[Oslo]$bAschehoug$c2012
*300  $a143 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aBoken inneholder oppskrifter med fisk, fugl, kjøtt, planter, sopp og bær. Blant oppskriftene som presenteres finner vi chiligryte med hare, abbor i chili- og limebuljong, tindved- og gulrotsuppe, fylte berlinerboller trillet i nypesukker og kreklingkringler. Forfatterne viser hvordan jakten, oppbevaringen og tilberedingen foregår etter tradisjonelle matlagingsmetoder, men med en del nye smaker.
*574  $aOriginaltittel: Laga vilt från skog & sjö
*650 1$aMatlaging$zSverige$1641.59485$2BS$9nor
*700 0$aHøydalsnes, Ann$d1956-$eovers.$jn.
*700 0$aPe, Helén$d1973-$efotogr.$jsv.
*700 0$aBrydling, Ulrika$d1971-$emedforf.$jsv.
^
Det finst ingen bokmeldingar for denne boka.
Klikk her For å bli den første til å gje di meining

Med denne boka, som inneholder lekre oppskrifter med fisk, fugl, kjøtt, planter, sopp og bær, blir du inspirert til å lage og bake godsaker enten du er jeger, bærplukker, fisker, soppsanker eller bymenneske som aldri er ute i skogen selv, men likevel finner råvarene i butikken. Hva sier du til chiligryte med hare, abbor i chili- og limebuljong, villand-wok, tindved- og gulrotsuppe, fylte berlinerboller trillet i nypesukker, multesufflé og kreklingdrinker? Gå ut på jakt, om så bare etter urter og bær, det blir både du og verden lykkeligere av!

Send til
Eks. namnStatusForfallsdatoHører tilHylle
Ex2Tilgjengeleg Hol folkebibliotek (Geilo)Voksen, utlån - voksne q641.59485 BRY
Ex1Tilgjengeleg Hemsedal folkebibliotekFaglitteratur 641.59485 B
Ex3Utlånt02.12.2017Nes folkebibliotek641.59485 B