Ole Vig videregående skole

   
Fra hagens spiskammer
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Fra hagens spiskammer
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.6 Mæh
Eier
  • OVVS
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2017
Noter
  • På omslaget: 51 hagevekster med 88 oppskrifter I 'Fra naturens spiskammer' lærte man hvordan man kunne finne og spise planter i naturen. I denne boken er det fokus på vekster i hagen. Man trenger ikke dyrke grønnsaker, for å kunne sanke spiselige vekster i egen hage. Ringblomster kan strøs over salat, og løvetannblomster kan bli til en lekker gelé. Boken beskriver over seksti hagevekster slik at man ikke kan ta feil av dem, og viser hvordan man kan bruke den i enkle, gjennomprøvde retter. Omtalen er utarbeidet av BS. Har bibliografi, register
ISBN
  • 978-82-05-49960-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001994pam  22003731  4500
*00129715
*008                      a          00nob 2
*015  $a0509731$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-05-49960-7$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.6$zh$223/nor
*096  $a641.6 Mæh
*100 0$aMæhlum, Anne$d1966-$jn.
*24510$aFra hagens spiskammer$cAnne Mæhlum, Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley ; fagkonsulenter: Liv Aarvoll, Kristina Bjureke og Gro Hilde Jacobsen
*260  $aOslo$bGyldendal$c2017
*300  $a304 s.$bkol. ill.
*500  $aPå omslaget: 51 hagevekster med 88 oppskrifter
*505  $aHar bibliografi, register
*520  $aI 'Fra naturens spiskammer' lærte man hvordan man kunne finne og spise planter i naturen. I denne boken er det fokus på vekster i hagen. Man trenger ikke dyrke grønnsaker, for å kunne sanke spiselige vekster i egen hage. Ringblomster kan strøs over salat, og løvetannblomster kan bli til en lekker gelé. Boken beskriver over seksti hagevekster slik at man ikke kan ta feil av dem, og viser hvordan man kan bruke den i enkle, gjennomprøvde retter. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aNyttevekster$0matlaging$1641.6$2BS$9nob
*650 2$aSpiselige planter$1581.632$2BS$9nob
*650 2$aHagebruk$1635$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aHensley, Nina Dreyer$d1962-$emedforf.$jn.
*700 0$aHensley, Jim$d1963-$emedforf.
*700 0$aAarvoll, Liv$emedarb.$jn.$wÅrvoll, Liv
*700 0$aBjureke, Kristina$d1957-$emedarb.$jn.
*700 0$aJacobsen, Gro Hilde$emedarb.$jn.
*850  $aOVVS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Spis hagen din! 51 vekster i hagen din som du kan spise med 88 tilhørende oppskrifter. Dette er oppfølgeren til fjorårets suksess Fra naturens spiskammer. Selv om du ikke har et stort grønnsaksland i hagen din er det mange av vekstene du allerede har i hagen som kan spises. Rabarbraen kan bli til en chutney og ikke bare en dessert, ringblomstene kan strøs over en salat, løvetannblomstene kan bli til en lekker gelé og tulipanbladene kan svøpe inn den rå laksen i en lekker forrett. Fra Hagens spiskammer er oppfølgeren til fjorårets suksess Fra naturens spiskammer, med samme lave terskel og ambisjon, spis vekstene rundt deg. Begynn gjerne i egen hage, langs veien der du bor eller i naboens hage! Boken beskriver et sekstitalls hagevekster, slik at du ikke tar feil av dem og presenterer dem på en enkel måte og bruker de samme vekstene i enkle, gjennomprøvde retter. Anne Mæhlum er til daglig matstylist og en dedikert hageeier som i denne boken fører sammen sine to store pasjoner i livet: hage og mat. Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley er to av Norges beste matfotografer og Nina har blomster og planter som sin pasjon.

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Ole Vig vgs. Biblioteket641.6 Mæh