NORSK HESTESENTER

   
 
Sølvskjeen
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Sølvskjeen
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.5945 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2008
Noter
  • \201DSølvskjeen\201D er Italias mest solgte kokebok i mer enn 50 år. Den inneholder mer enn 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken på alt fra carpaccio til tiramisu. Den inneholder også forklaringer på ulike teknikker og ord og uttrykk fra kjøkkenvokabularet. I tillegg bidrar kjente kokker fra ulike land med spesialskrevne menyer, fra Norge er det Tom Victor Gausdal og Dag E. Tjersland som har bidratt. Kokeboka \201DSølvskjeen\201D blir kontinuerlig oppdatert og modernisert men konseptet er det samme som i originalutgaven. Dette er første gang denne boka kommer på norsk. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-8166-029-8
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*00001644 am  2200289   4500
*0011379
*00520090323163300.0
*008100325 2008           a     0    00nob 2
*015  $a0239175$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-8166-029-8$bib.$cNkr 449.00
*041  $hengita
*08231$a641.5945$zh$25
*090  $bq$c641.5945$dS
*24014$aThe silver spoon$wsilver spoon
*24500$aSølvskjeen$c[oversettere: Bente-Lill Øygard ... [et al.]]
*260  $aOslo$bHr. Ferdinand$c2008
*300  $a1263 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $a\201DSølvskjeen\201D er Italias mest solgte kokebok i mer enn 50 år. Den inneholder mer enn 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken på alt fra carpaccio til tiramisu. Den inneholder også forklaringer på ulike teknikker og ord og uttrykk fra kjøkkenvokabularet. I tillegg bidrar kjente kokker fra ulike land med spesialskrevne menyer, fra Norge er det Tom Victor Gausdal og Dag E. Tjersland som har bidratt. Kokeboka \201DSølvskjeen\201D blir kontinuerlig oppdatert og modernisert men konseptet er det samme som i originalutgaven. Dette er første gang denne boka kommer på norsk.
*574  $aOversatt etter: The silver spoon
*574  $aOriginaltittel: Il cucchiaio d'argento
*650 1$aMatlaging$xItalia$1641.5945$2BS$9nor
*700 0$aØygard, Bente-Lill$eovers.$jn.
*74030$aIl cucchiaio d'argento$wcucchiaio d'argento
*996  $uhttp://websok.mikromarc.no/Mikromarc3/web/Detail.aspx?Unit=6463&db=nordre-land-fb&ID=51555&SU=6463$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Sølvskjeen er Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes store grunnkokebok, som har vært Italias mestselgende kokebok i over 50 år, for første gang på norsk. Boken inneholder mer enn 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken. Her finner du alt fra oppskrifter på pasta bolognese, tiramisu, tomatsaus, carpaccio og ribollita, til forklaringer på ulike teknikker og kjøkkenord- og uttrykk. I tillegg til de tradisjonelle oppskriftene, får du et knippe speisalskrevne menyer fra kjente kokker verden over. Sølvskjeen er en uunnværlig grunnkokebok for alle som er glad i god mat og det italienske kjøkken.

Send til